header

Breng uw bedrijf dichter bij uw klant en dat 24/24 en 7/7.

Alfa Parts webdesign: flexibeler dan ooit

Wat je ook wil: alles is mogelijk met Alfa Parts webdesign. Gaande van vaste prijsformules over tarifering per prestatie tot periodetarifering: alles is mogelijk tot in de hoogste graad van flexibiliteit. Zo weet u dat nu nooit teveel betaalt! Zelfs als u helemaal nog niets heeft kunnen wij perfect alles voor u regelen inclusief hosting, forwards en andere mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op en wij maken graag een afspraak om te bekijken wat wij kunnen doen om aan uw wensen tegemoet te komen op technisch de beste manier tegen de voor u best mogelijke prijs. Zelfs een complete audit van uw huidige digitale communicatie behoort tot de mogelijkheden en dikwijls mondt dit uit in het grondig (her)groeperen van al uw abonnementen zodat u terug overzicht krijgt en dubbele kosten worden vermeden. Een gouden raad: contacteer ons! U weet helemaal niet waar het voorgaande over gaat en voelt zich hopeloos verloren in deze digitale materie? Contacteer ons snel voor u verder verdrinkt!

Animated hosting banner

Waarom een internetsite?

Een internetsite is uw digitale visitekaartje dat 24/7 toegankelijk is voor uw klanten vooral tijdens de uren dat uw klanten dat willen zonder dat u op onmogelijke uren bereikbaar moet zijn! Gaat u nu stinkend rijk worden met een site? Neen, die hype hebben we ondertussen toch wel al een paar jaar achter de rug. Een site moet je zien als een heel betaalbare aanvulling van uw huidige communicatiepakket dat 24/7 voor u werkt zonder dat het u onmogelijk veel tijd kost. Dit zijn mogelijke redenen om zeker een website te hebben:

Waarom Alfa Parts?

Iedereen doet aan webdesign tegenwoordig. Maar heeft u er al eens op gelet hoe amateuristisch sommige sites eruit zien (schreeuwlelijke kleurenschema's, schrijffouten, ...)? Wij proberen het wel even kwalitatiever aan te pakken: het gaat tenslotte om UW uitstraling en imago! Op aanvraag geven wij graag enkele referenties zodat u zult merken dat ELKE site bij ons steeds uniek is omdat uw bedrijf ook uniek is! Hieronder vindt u enkele redenen om voor ons te kiezen:

webdemo1webdemo3

webdemo2webdemo4

Valid XHTML 1.0!