header

Laat uw informatie ZIEN!!

Waarom een lichtkrant?

Lichtkranten waren reeds populair in de jaren '80 en nog steeds blijven ze één van de meest interessante kanalen om uw boodschap door te geven. De reden: simpel: iets wat beweegt en uit zichzelf licht geeft trekt mensen aan. Het is gewoon biologisch bepaald blijkbaar.
Wij kunnen u lichtkranten leveren in alle groottes en voor alle toepassingen. Het gamma gaat van een klein lichtkrantje voor in de zaak of aan het uitstalraam tot een full color mega-lichtkrant voor buitenmanifestaties. Omdat "een" lichtkrant niet zomaar bestaat. Als u dus interesse hebt in een lichtkrant zijn wij verplicht toch een paar vragen te stellen over doelstellingen, afmetingen en gebruiksomgeving. Alleen op deze manier kunnen wij u helpen een passende keuze te maken!

Voorbeeld: BetaBrite:

Betabrite lichtkrant


De klassieker onder de kwaliteitslichtkranten! Geheugen van 32K (!) voor 26 boodschappen die u zelf kunt aanmaken met teksten of graphics. Verschillende grafische animaties reeds voorgeprogrammeerd. Wordt geleverd met afstandsbediening, voeding en ophangbeugels. Geschikt voor jarenlang dagdagelijks gebruik door kwalitatief ontwerp en overbemeten onderdelen. Ingebouwde klok en mogelijkheid tot het tonen van boodschappen op bepaalde tijden of juist niet. Prachtig en compleet voor een eerlijke prijs.

Voorbeeld: Alpha 330:

Alpha lichtkrant


Een lichtkrant die meer dan 80 boodschappen kan bevatten. Te verkrijgen in monochroom rood of 8-kleuren tot een max. lengte van 2.14 m. Wordt geleverd met afstandsbediening. Ingebouwde klok. Optie voor netwerkaansluiting of draadloos netwerk, standaard voorzien van RS232/RS485 interface voor besturen van maximaal 255 van deze lichtkranten via PC (industrie, events, ...). Industriële kwaliteit.

Alpha Eclipse Roadstar series lichtkrant

Valid XHTML 1.0!