header

Licht: van low cost tot pro!

Nuttig om weten

De meest belangrijke merken die wij in ons gamma hebben vind je hier op de site. Wij kunnen aan bijna alle andere merken komen wegens vrij goede contacten. Enkel door met veel merken te werken kunnen wij u helpen om een zo goed mogelijke lichtoplossing te realiseren voor uw projecten: van simpele discobar tot complete P.A.. Voor u ons contacteert probeert u best eens na te denken over wat u wenst te bereiken en wat uw budget is. Naargelang uw budget zullen wij u een eerlijke offerte opmaken met daarin de pro's en de contra's van de gekozen elementen. Meestal doen wij meer dan een voorstel zodat u samen met ons de voor- en nadelen kunt afwegen. Onze offerte is gedetailleerd en zorgt ervoor dat u weet wat u kunt verwachten voor uw geld. Deze manier van werken is misschien iets moeilijker voor u omdat u zelf reeds voorop moet denken wat u wil maar u hebt op deze manier wel de zekerheid dat u niet voor zeer onaangename verrassingen komt te staan en tevens haalt u zo het maximum rendement uit uw budget. Dat is de bedoeling toch?

Merken


velleman logo
info icon
Low tot mediumcost lichtmateriaal. Van zeer kleine lichteffecten voor in en om de woning tot complete lichtset voor discobar en P.A.

American DJ sound and lightinfo icon
Betaalbaar, kwalitatief en innovatief materiaal. Midcost, high quality.

jbsystems sound and lightinfo icon
Low- tot mediumcost lichtmateriaal. Voor beginner tot gevorderde. Heel interessante toestellen wat betreft prijs/kwaliteit. Goede service.

martininfo icon
Professioneel lichtmateriaal voor de gevorderde DJ of P.A.-lichttechnicus. Goede kwaliteit optica zorgt steeds voor grote lichtopbrengst ook bij kleinere vermogens. Kwaliteit uit Denemarken.

abstractinfo icon
Professioneel lichtmateriaal tegen een interessante prijs met eveneens goede optische eigenschappen en ongelooflijk degelijk. Was zeer populair vroeger op de Belgische markt maar verdween toen de importeur het liet afweten. Nochthans vind je hier en daar nog toestellen uit die tijd en de eigenaars zijn er nog steeds heel tevreden over! Een beter bewijs voor het woord kwaliteit is er niet.

geniinfo icon
Professionele verlichting voor de gevorderde DJ tot P.A..

coemarinfo icon
Professionele verlichting voor de gevorderde DJ tot zelfs hele grote lichtinstallatie. Kwaliteit (punt!).


Valid XHTML 1.0!