header

ADSL aansluitingen!

Waarom ADSL/VDSL?

Omdat de ADSL/VDSL technologie op dit ogenblik het grootste groeipotentieel heeft qua snelheid en in de toekomst ook makkelijkst upgradebaar is door de aanbieders. Een kabelaanbieder die zijn netwerk wil versnellen ziet zich tegenover veel te grote kosten en langdurige werken geplaatst om dit te doen. Een ADSL-aanbieder kan het snel en kostenefficiënt. De meeste providers bieden dan ook al in alle redelijk bewoond gebied het snellere VDSL2 aan.
Omdat je bij ADSL/VDSL altijd je eigen lijn hebt tot de centrale heb je geen last van buren die veel of weinig data verzetten. Dit zorgt ervoor dat in woonwijken waar veel mensen wonen met een internetaansluiting via de kabel op bepaalde uren deze mensen heel traag maar kunnen surfen. Met ADSL/VDSL heb je daar weinig last van. Je krijgt bijna altijd de maximaal mogelijke snelheid.

Het nieuwe Scarlet! Ontdek het en vooral: BESPAAR!!!

Voor wie het nog niet wist: Scarlet is al een tijdje geleden overgenomen door Belgacom. Hun netwerk hebben zij moeten verkopen wegens te groot gevaar voor monopolie. Scarlet maakt dus nu 100% gebruik van het Belgacomnetwerk, dat zijn betrouwbaarheid reeds lang heeft bewezen en wat elke dag nog steeds versneld en verbeterd wordt! Door de overname is Scarlet ook serieus afgeslankt tot een kleine groep binnen de Belgacomstructuur. Dit bevordert de communicatie en dat is natuurlijk alleen maar een voordeel voor u als klant: snellere en betere service en geen 100 x hetzelfde probleem moeten uitleggen.
Een kleine groep moet efficiënt werken vandaar een eenvoudig gamma aan producten maar wel kwaliteit, of zoals zij het zelf zeggen "hetzelfde maar goedkoper".Klik op de onderstaande banner om alles te weten te komen over de mogelijke formules.

En wat bespaar je nu met Scarlet?
Om appelen met appelen te vergelijken, houden we geen rekening met promoties. Scarlet doet wel regelmatig promoties en andere providers ook, maar het maakt het vergelijken moeilijker en promoties zijn meestal "kortetermijnvoordeel": een korting van bv. 50 euro krijgen op de activatiekost is leuk, maar als je abonnement 5 euro duurder is, is je voordeel al op minder dan een jaar weg!

We nemen het paradepaardje: Scarlet ONE (internet + tv + telefonie)
Prijs eerste jaar abonnement + installatie thuis + activatie + modem: 830 euro
Totaal betaald na 24 maanden (2 jaar): 1430 euro

Concurrent Telenet Fibernet Shake (grootste besparing)
Prijs eerste jaar abonnement + activatie + thuisinstallatie: 940.40 euro
Totaal betaald na 24 maanden (2 jaar): 1755.80 euro

BESPARING met Scarlet op 2 jaar: 325.80 euro!!
NETTObesparing PER JAAR op abonnement: 215.40 euro!!

Concurrent Mobistar (kleinste besparing)
Prijs eerste jaar abonnement + activatie + thuisinstallatie: 830 euro
Totaal betaald na 24 maanden (2 jaar): 1490 euro

BESPARING met Scarlet op 2 jaar: 60 euro!
NETTObesparing PER JAAR op abonnement: 60 euro!


Je merkt het: Scarlet is ECHT goedkoper en even kwalitatief! In het allerslechtste geval ben je nog steeds 60 euro per jaar goedkoper uit!

Valid XHTML 1.0!