header

 
Het zijn de kleine dingen die het leven aangenaam maken...

Lifestyle header

Handige oplossingen hebben een naam: Marmitek!

Marmitek is een fabrikant die heel veel handige toestelletjes heeft om alledaagse problemen makkelijk en eenvoudig op te lossen. Hun producten werken voortreffelijk, zijn goed geprijsd en worden altijd zeer compleet geleverd zodat met Marmitek alle zorgen snel tot het verleden behoren!
Dankzij de DUIDELIJKE, Nederlandstalige handleiding bent u er zo mee vertrouwd.
Marmitek zijn leveringsgamma omvat: beveiliging, multimedia en domotica.
Enkele toppers uit het gamma:

tv anywhereTV Anywhere (opvolger Cablelink): sluit een TV toestel draadloos aan op de kabeldistributie. Ook extra ingang om een DVD-speler, video of een satellietontvanger op afstand te kunnen bekijken én te kunnen besturen! En we hadden het al over compleet: er zit ook nog een universele afstandsbediening bijgeleverd evenals een set kabels, een metalen antennesplitter, ...
gigavideo 70Gigavideo 70: Draadloze overdracht van beeld en/of geluid vanaf een ander toestel. Ook aansluitbaar op oude TV's zonder scartingang. Er zit een afstandsbedieningverlengsysteem ingebouwd zodat u met het meenemen van uw afstandsbediening op de kijkplaats uw toestel toch nog kan bedienen. Ook hier weer is een kabelset meegeleverd.
PC ControlPC Control Bedien uw PC op afstand: gebruik hem als videorecorder (inclusief software die timeshifting toelaat; er moet dan natuurlijk wel een TV-kaart in de PC zitten) of als onuitputtelijke muziekbron of als grote videotheek (MPEG,DivX, ...). Met deze afstandsbediening selecteert u het allemaal zodat u alle multimedia op uw PC kunt bekijken vanuit uw luie zetel. Als u ook nog domotica van Marmitek heeft wordt het nog leuker: met deze afstandsbediening kun je dan ook nog de verlichting etc. bedienen!
octopusOctopus: Maak van uw PC een mediacenter ZONDER hem open te schroeven. Via een (bij voorkeur) USB 2.0 aansluiting kunt u TV kijken op uw PC (en ook opnemen MET timeshifting), beeld en geluid binnennemen van een (beveiligings?)camera, ... Alle mogelijke beeld en geluidsbronnen zijn dus via de octopus te bekijken via de PC met opnamemogelijkheid en eventueel conversie naar DVD indien de PC beschikt over een DVD-writer. Het gemak dus Marmitek dient de mens: er wordt een afstandsbediening meegeleverd!
ipartyiParty: Luister naar uw iPod op de grote installatie maar zonder draad! U kunt dus ten allen tijde waar u ook rondloopt de nummers kiezen, lijsten afspelen, .... De ontvanger wordt op de keten aangesloten en fungeert ook als laadstation (2 oplaadbare batterijen meegeleverd). Ook geschikt voor "standaard" MP3-spelers (gewone jack->tulpkabel meegeleverd).
ms8000MS8000: Beveilig uw huis op een makkelijke en doeltreffende manier! De MS8000 is een draagbaar alarmsysteem dat bij alarm de mogelijkheid heeft om u op te bellen op uw GSM, andere lijn, ... en u zo te waarschuwen. Natuurlijk zit er ook een sirene in voor de lokale afschrikking. Wordt geleverd met afstandsbediening voor een veilige bediening die de plaatsing mogelijk maakt buiten het bereik van de mogelijke dief.
gsmguard300GSM Guard 300: Het grotere broertje van de MS8000 dat geen vaste lijn nodig heeft om te bellen. Via een extra SIM kaart kan dit toestel u altijd en overal en vanaf elke plaats een SMS sturen in geval van alarm. U kunt ook zelf via SMS de status opvragen of het toestel vanop afstand aan- of uitzetten. Door het ingebouwde relais kunt u ook vanop afstand iets in of uitschakelen. Het toestel wordt geleverd met de centrale, twee deur/raamsensoren en een GSM antenne.
safeguardSafeguard: Een complete alarmset die bij alarm u of maximaal 3 andere personen kan verwittigen (vaste lijn nodig). Bij contact met een antwoordapparaat blijft het toestel verder contact zoeken met anderen tot er een echte "mens" opneemt. Deze heeft dan de mogelijkheid via de ingebouwde microfoon te luisteren om dan eventueel te beslissen om de bevoegde diensten in te schakelen. Wordt geleverd met afstandsbediening, infrarooddetector en deur/raamsensor. Sirene ingebouwd in de centrale. Noodvoeding met 9V batterij en centrale controleert volautomatisch geregeld de toestand van de draadloze sensoren. Kan bij alarm eventueel X-10 toestellen knipperend aan/uit schakelen voor extra afschrikking. Via de afstandsbediening kan men ook verlichting inschakelen bijvoorbeeld wanneer men 's avonds thuiskomt. Het meest complete draadloze alarm op de markt dus!Dit is slechts een greep uit het rijke gamma aan oplossingen dat Marmitek u aanbiedt! Kijk op marmitek.com voor een compleet overzicht en alle informatie!


Valid XHTML 1.0!