header

 
Van kleine horlogeschroevendraaier over supercompacte en complete Leatherman tool tot grote boormachine: Gereedschappen!!

leatherman wave
big logo Leatherman

25 jaar garantie... dat moet dus wel een fabrikant zijn die vertrouwen heeft in zijn producten! Het is niet voor niets dat je overal in de professionele geluids- en lichtwereld de multitools van Leatherman tegenkomt! Ten eerste zijn ze enorm degelijk en ten tweede zijn de multitools van Leaterman voorzien van alle mogelijke gereedschappen die je nodig hebt als je weer eens 10 meter boven de grond voor onverwachte problemen komt te staan. Eens je een Leatherman hebt gehad wil je hem nooit meer kwijt en neem je hem overal mee omdat je weet dat wat er ook gebeurt je altijd het gereedschap bij je hebt dat je in vele situaties kan redden. De laatste tijd is Leatherman vrij betaalbaar geworden waardoor iedereen nu echt de kans heeft om van professionele kwaliteit te kunnen genieten! Maak uw leven een stuk makkelijker: koop een Leatherman! Kom gerust langs voor een foldertje met alle afbeeldingen en een compleet overzicht van de modellen en mogelijkheden.!

SchroevendraaiersetjeSchroevendraaiersetje

Gereedschappen heb je in alle maten, soorten en kwaliteiten. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke schroevendraaiertjes (ook voor speciale schroeven zoals (safety) Torx, hex, ...). In ons assortiment zit vast wel iets dat bij uw wensen en in uw budget past. Voor meer informatie over het gamma dat wij kunnen leveren verwijzen wij u graag door naar de site www.perel.be. Voor het fijnere werk en de daarbijhorende schroevendraaiertjes en tangetjes kunt u terecht op de site van Velleman: www.velleman.be. Wij wensen u daar veel surfplezier en neem gerust contact op voor meer prijzen of andere informatie die u daar niet vindt. Wij zullen proberen u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Facom logo

Om af te sluiten eindigen we met een merk dat een klinkende naam heeft in de industrie: Facom. Mensen die in de industrie werkzaam zijn kunnen zeker beamen dat deze uitspraak meer dan waar is. Al jarenlang behoort Facom tot de top qua kwaliteit en keuze in schroevendraaiers, tangen, ... . Ook zij vertrouwen hun producten en geven daarom levenslang garantie op hun producten. Als we het over de prijs hebben dan moeten we toegeven dat er wel een bepaald prijskaartje aan hangt. Aan de andere kant heb je natuurlijk de garantie dat je nooit meer een nieuw stuk gereedschap moet kopen want je hebt levenslang garantie en aan de andere kant is de kwaliteit van het gereedschap zo goed dat je zult merken dat het werken een stuk makkelijker en vlotter verloopt! Net als bij Leatherman geldt: eens je het product hebt leren kennen wil geen ander meer! Als leverancier van kwaliteitsproducten vonden wij dat wij u dit merk niet mochten onthouden.

Facom set

Valid XHTML 1.0!