header

Leuke verlichting, gadgets, een greep uit het gamma!

glowsticks

Glowsticks

Ook wel "breeklichtjes" genoemd in verschillende diameters en kleuren voor uren licht en sfeer op elke party. Ook bruikbaar als mininoodverlichting op boten, in de garage, in en om het huis... .

glowbril

Voor avonden en party's waar niks te gek is: de glowbril! Bril gemaakt uit glowsticks en zo oversized dat hij gewoon iedereen aan het lachen maakt. Gebruik hem met eindejaar, op je verjaardagsfeest of op andere plaatsen waar het niet verboden is om plezier te maken!

kerstverlichting

kerstverlichting3kerstverlichting2

Decoratieve kerstverlichting voor binnen en buiten. Afwijkende en speciale vormen maken uw kerstverlichting uniek ten opzichte van vele klassieke verlichtingssnoeren.

iets met leds

Knipperende LED versiering. Beschikbaar in voetbal en bloem.

blauw buisje plexiccfl naakt

Kleine koudekathodelampjes (CCFL's) in verschillende kleuren en verschillende uitvoeringen. Verkrijgbaar in 30 cm in verschillende kleuren en met of zonder plexi-omhulsel ter bescherming. Ook verkrijgbaar zonder bescherming in 10 cm. CCFL's geven veel licht tegen een heel laag verbruik en lage warmteafgifte. Daarom zijn zij universeel inzetbaar in verschillende toepassingen: binnenverlichting van kleine vitrinekastjes, PC-verlichting, ...

neonwire

Lichtgevende kabel op het principe van elektroluminescentie. Bestaat in drie versies telkens verkrijgbaar in rood, geel, blauw en groen: 1.5 m op 2xAA batterij (continu of verschillende knippermodi), 3 m op 12 V DC (continu aan of op muziek via ingebouwde microfoon, ideaal ook voor in de auto!!) en 9 m op 230 V (continu of op muziek via ingebouwde microfoon). Soepel, stevig en heel zuinig in gebruik en daardoor ook geen warmteafgifte. Ideaal voor kleine decoratiedoeleinden.

LED blowers

Transparante ventilatoren 80x80 mm met LED verlichting. Verkrijgbaar in 1 kleur (rood,blauw of groen) of 3 kleuren (rood, groen en blauw) of ook nog in een versie met 3 RGB LED's die continu van kleur verlopen. Meestal gebruikt in computerkasten maar met een beetje fantasie meer dan universeel inzetbaar.

ropelight

Lichtslangen voor aansluiting op 230 V. Uitgevoerd in waterbestendige materialen met goedkeuring voor buitengebruik. Let op voor goedkopere aanbieders met veel hoger verbruik: de slang kost dan wel misschien minder maar de volgende factuur van uw elektriciteitsleverancier zal er minder rooskleurig uitzien. Ook beschikbaar in LED-versie (maar wel een pak duurder).

elektronische kaarsjes

Veilig en mooi: de elektronische kaarsjes. De realistisch flikkerende "vlam" wakkert de gezelligheid aan terwijl er toch geen brandgevaar bestaat. Beschikbaar in verschillende vormen en soorten, met of zonder houder, oplaadbaar of met losse batterijen, ...

Valid XHTML 1.0!