header

Computervoorstellen
(u kan hier ALTIJD wijzigingen in aanbrengen!)

"Student/InternetPC": Het instapmodel vanaf  €568.00,- (19" scherm)

Dit model is bedoeld voor iedereen die zijn PC wenst te gebruiken voor serieus werk: tekstverwerking, administratie, internet, ... . Dit toestel kan bijna alles behalve zware grafische toepassingen zoals zware spellen. Ook voor zwaardere multimedia is dit toestel te licht (videobewerking, zwaardere geluidsbewerking, ...). Ondanks het feit dat dit een instapmodel is, is dit nog altijd een stuk krachtiger dan het instapmodel van andere fabrikanten. Wij verkopen GEEN PC's die al traag zijn zodra u ze uit de doos haalt! Zelfs onze "lichtste" PC staat dus garant voor goede prestaties!

"FamilyPC": De familiePC voor allround gebruik vanaf  €868.49,- (19" scherm inclusief)

Dit model is zowat voor iedereen in de familie geschikt: zoon- of dochterlief doen er hun surf- en huiswerk mee en vader en moeder mogen af en toe eens een familievideo bewerken... of je pakt het anders aan maar dat is onze zorg niet :-)! In ieder geval is dit toestel ook geschikt voor zwaardere multimedia, spellen en grafische tools zoals bv. AutoCad(R). Voor echte zware spellen heb je echter nog steeds hetvolgende model nodig. Dit kost gewoon meer omdat het echt gericht is naar zware spelgebruikers. Als gewone gebruiker betaal je er te veel voor. Of je moet het toestel nemen omdat het echt de laatste, werkende, technologie bevat maar dan moet je er wel rekening mee houden dat dit een investering is die snel devalueert in prijs!

"Gewoon zware PC": De krachtige werker vanaf  €1264.20,- (19" scherm inclusief!!)

Deze extra klasse hebben wij ontworpen op aanvraag van klanten. Dit is het toestel met de nieuwste en bewezen technologie, maar zonder superzware en dure 3D-kaart. Het is de krachtigste PC voor mensen die geen spellen spelen maar wel een superperformante PC wensen.

"MegaGamePC": De spelPC vanaf  €1694.70,- (19" scherm inclusief!!)

Dit is het toestel met de nieuwste en bewezen technologie. Door de zware grafische kaart en de supersnelle processor een stuk duurder dan vorige modellen.

Alle technische details te verkrijgen op aanvraag want de concurrentie leest ook deze site en wij willen onze technische voorsprong niet zomaar prijsgeven. Uiteindelijk hebben we er genoeg voor gewerkt en in kennis geïnvesteerd. Mail voor meer informatie.
De prijzen op deze site zijn RICHTprijzen, btw INCLUSIEF en kunnen te allen tijde wijzigen door de heersende marktsituatie. Wilt u zekerheid? Mail!

Valid XHTML 1.0!