header

Een computer kopen...

Onze visie op het aankopen van een computer is als volgt:

Heb je geen computer nodig: koop er dan geen!

Wij zijn de enige computerwinkel die dit durft te stellen omdat dit eigenlijk ten koste gaat van ons verkoopscijfer maar het is de enige manier om eerlijk tegen u te zijn. Computers zijn sinds jaar en dag de slechtste investering die er is. Een jaar later is de prijs voor eenzelfde machine met tientallen procenten gedaald. Als je dan eentje wil hebben voor sporadisch gebruik kies dan een instapmodel: je betaalt niet te veel en het devalueert niet zo snel. Heb je echt wel geld teveel en wil je het snel laten devalueren? Koop dan de allernieuwste en de allerbeste met de zwaarste grafische kaart.
Heb je wel echt een computer nodig? Koop er dan een die aan je behoeften voldoet. Zo betaal je weerom niet te veel, kun je alles wat je wou en heb je een toestel waar je plezier aan beleeft. Het is niet makkelijk misschien om vooraf even alles op een rijtje te zetten maar hoe beter U uw huiswerk maakt hoe meer rendement u haalt uit uw geld dat u besteedt!

Ik ken er niets van! Hoe moet ik dan controleren of men mij er niet oplegt?

Een paar tips om niet bedrogen te worden bij computerwinkels:

Als ik er niets van ken hoe kan ik dan doen alsof ik er wel iets van ken?

HEEL simpel: ZORG dat je er iets van kent! Wil je op korte tijd voorbereid naar de winkel stappen: lees dan onze computerkeuzewijzer. Deze paar bladzijden leren u alles in het kort over de functie en belangrijkheid van de onderdelen en wat een huidig gemiddelde is (controleer altijd eerst de datum op de eerste pagina).

10 redenen waarom u bij ons uw PC zou kunnen kopen

1. U koopt MERK-onderdelen van GOEDE kwaliteit.
2. U krijgt de BESTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING.
3. Uw PC wordt individueel gebouwd met de nodige zorg en volgens de regels van de kunst
4. Al onze computers worden grondig getest alvorens het huis te verlaten.
5. U kunt rekenen op een EIGEN service na verkoop. Het afgelopen jaar konden wij onze klanten depanneren BINNEN DE 24 u in bijna 80 PROCENT van de gevallen. OOK SOFTWAREFOUTEN vielen hieronder!
6. U krijgt bij ons het beste en eerlijkste advies.
7. Wij volgen jaarlijks verschillende seminars om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op een wetenschappelijk verantwoorde manier.
8. U krijgt steeds een up-to-date GRATIS softwarepakket meegeleverd. U KUNT DUS UITPAKKEN EN DIRECT WERKEN!!
9. Wij staan gezond kritisch t.o.v. nieuwe dingen die hun deugdelijkheid nog niet hebben bewezen.
10. Wij werken zoveel mogelijk samen met leveranciers met een eigen in-house technische dienst. Dit levert u de garantie op dat bij enorm moeilijke problemen een gans kennisnetwerk in gang kan worden gezet om uw probleem op te lossen binnen een aanvaardbare termijn.

En wat doen jullie nog meer in de PC wereld?

U kunt bij ons voor bijna alles terecht wat met PC's te maken heeft. Denken we maar aan netwerken, servers (specialisatie Linux), ADSL-verbindingen voor particulier en KMO, webdesign, stuurtoepassingen, A/V toepassingen, ... . Hebt u een concreet project in gedachten? Bespreek eens met ons wat wij voor u kunnen doen!

Valid XHTML 1.0!