header
Alfa Parts bedrijfsinfo

Alfa Parts werd opgericht eind 1994 door G. Westelinck, afgestudeerd als ingenieur elektronica, optie telecommunnicatie nog gevolgd door een aanvullende opleiding informatica aan de K.U. Leuven.
Doelstelling is het leverenvan elektronica in de ruimste zin van het woord tegen de beste prijs en kwaliteit en met een degelijk en kritisch advies. Het woord eerlijkheid staat steeds op een topplaats in de werking van Alfa Parts omdat door de jaren heen teveel mensen "verkeerd ingelicht" werden door minder eerlijke bedrijven (vooral dan in de computersector). Dit resulteert voor de klant in onnodige uitgaven en maakt de interesse voor elektronica minder prettig voor u, de klant.
Doordat ook herstellingen van vele toestellen in-house gebeuren blijft Alfa Parts een kritische blik houden op de kwaliteit aan de binnenkant van de toestellen zodat Alfa Parts u op gelijk welk moment actueel, kritisch en eerlijk advies kan geven.
Wij hopen u graag eens te mogen ontmoeten in onze winkel. Kijk ondertussen rustig rond op onze site (die zeker niet altijd actueel is) en stel uw vragen of geef uw kritiek gerust op

Graag tot ziens.

G. Westelinck,
zaakvoerder

(*)Om onze vrienden spammers het leven zuur te maken staat ons e-mailadres NERGENS vermeld op de site.

Valid XHTML 1.0!